Aveti mai jos sistemul de realizare a chestionarelor auto, chestionare drpciv ce sunt identice cu cele din sala de examen. Mult succes.
Va recomandam sa utilizate ca browser de navigare, in vederea realizarii de chestionare auto drpciv, Internet Explorer, Safari sau Google Chrome. Pentru a putea realiza chestionare auto mult mai usor, si in acelasi timp sa realizati numarul minim de 22 raspunsuri corecte din cele 26, va recomandam pentru inceput sa cititi legislatia rutiera pe noul an, legislatie actualizata. Odata invatata aceasta legislatie, veti realiza cu mult mai multa usurinta cerintele din chestionarele auto.

Reclama
Portalul i-drpciv.net are ca sursa site-ul oficial al autoritatilor romane, si anume DRPCIV.RO, site ce are in responsabilitate platforma de realizare a chestionarelor auto. Toate chestionarele incluse in acest site, sunt exact ca cele care se vor da pentru examenul auto DRPCIV. Important de retinut este faptul ca puteti realiza chestionare la orice ora din zi, in mod gratuit, 24 de ore din 24, neavand vreo restrictie anume. In cazul in care vor aparea noutati legate de sustinerea examenului auto si a legislatiei, va vom tine la curent.
i-drpciv.net are ca sursa de informare si platforma de realizare a chestionarelor auto drpciv.ro